Heime – Bryggene

BRYGGENE BLIR ET HEIME-PROSJEKT!

Det betyr at Bryggene får suverene kvaliteter som gjør det lett å bli kjent med nye naboer, være sosial når man ønsker det, dele utstyr og mye mer. Her er noen av Heime-kvalitetene du kan glede deg til på Bryggene:

MØTESTEDET:

En hel leilighet i 1. etasje blir felleslokale. Denne leiligheten blir skreddersydd som møtested med stue, kjøkken og toalett. Tanken er at beboerne kan samles til alt fra TV- og spillkvelder til bursdagsfeiringer og andre festligheter. Erfaringer fra andre Heime-prosjekter viser at slike møtesteder blir mye brukt og verdsettes høyt av beboerne.

LÅNEROMMET:

Det er ingen grunn til at alle skal eie hver sin hammer og drill. Bryggene får derfor et lånerom som skal fylles med utstyr beboerne kan dele. Hva som kommer av utstyr, blir opp til dere beboere å avgjøre. Utbygger bidrar med 80.000 kroner til innkjøp, og med å danne en «innkjøpsgruppe» som kan organisere handlelisten og lånerommet.

DRIVHUSET:

Det kommer et lite drivhus ved den nordre enden av Bryggene, på et sted som får sol det aller meste av dagen. Her kan man dyrke til fellesskapet eller til egen tallerken – dere beboere avgjør hvordan dette drivhuset best kan brukes.

HEIME-APPEN:

Alle beboere på Bryggene får tilgang til en app hvor innholdet er skreddersydd for nettopp dette prosjektet. Heime-appen er en kommunikasjons- plattform der beboerne kan avtale å gå tur sammen, møtes i fellesstua, reservere utstyr i lånerommet og mye mer. Appen vil til og med ha en funksjon som gir beboerrabatt på utvalgte butikker i nærområdet.